Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Криваве полювання на Київщині: мешканця с.Логвин підозрюють у розстрілі власних сусідів

 

 

Білоцерківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство двох жителів Володарського району (ч.3 ст.15 ч.2 ст.115 КК України).

За даними слідства, 20 грудня поточного року 43-річний мешканець с.Логвин у камуфляжній формі та з маскою на обличчі зайшов до сусідського будинку та відкрив вогонь з мисливської гладкоствольної зброї по власникам помешкання. Подружжя отримало множинні вогнепальні поранення. Однак, зловмисник не вчинив усіх дій, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця з причин, що не залежали від його волі, так як у нього закінчились набої до мисливської рушниці. У цей момент в кімнаті з матір’ю перебувала 13-річна дитина, яка не постраждала від пострілів.

Як з’ясували правоохоронці, нападник перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Цього дня він з друзями почав вживати спиртне з самого ранку. Вдень, фігурант провадження з одним з товаришів по чарці вирішили вийти на полювання, але здобиччю не розжилися і повернулися з порожніми руками. Однак спрага крові була сильнішою, тож злочинець вирішив вполювати власних сусідів.

Наразі фігуранта провадження затримано, йому повідомлено про підозру у вчинені вказаного злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування   триває.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1256