Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Співробітника поліції підозрюють у побитті мешканця Білої Церкви

 

 

 

 Київська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно начальника сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Білоцерківського ВП ГУНП області за фактом умисного спричинення середньої тяжкості тілесного ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я (ч.1 ст.122 КК України).
        За даними слідства, у червні минулого року, нетверезий співробітник поліції в позаробочий час вирішив з’ясувати стосунки із власником одного з гаражів, що знаходяться біля будинку в якому проживає фігурант провадження. Так, останньому не сподобалось, що постраждалий розпалив багаття, дим від якого заважав правоохоронцю відпочивати. Тож зловмисник накинувся на потерпілого з кулаками та наніс удар в область щелепи зліва, в результаті чого, власник гаража отримав закриту травму обличчя у вигляді перелому нижньої щелепи зі зміщенням уламків.
        Наразі агресивному правоохоронцю повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
     Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється ТУ  ДБР, розташованим у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1432