Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київщини не допустила незаконного звільнення засудженої особи від подальшого відбування покарання у виді штрафу

 

За принципової позиції Київської обласної прокуратури не допущено незаконне звільнення засудженої особи від подальшого відбування покарання у виді штрафу на суму 170 тисяч гривень.  

Нагадаємо, що в одній з попередніх публікацій обласна прокуратура повідомляла про оскарження в апеляційному порядку рішень судів першої інстанції про звільнення засуджених осіб від відбування покарання у вигляді штрафу, у зв’язку із закінченням строків давності виконання обвинувального вироку. Такі рішення судами ухвалювались за наслідками розгляду безпідставних подань територіальних підрозділів пробації області, які ініціювали незаконне звільнення засуджених.

Апеляційним судом вже розглянуто одну з апеляційних скарг обласної прокуратури та скасовано рішення місцевого суду, а в задоволенні подання органу пробації про звільнення засудженої особи від відбування покарання у вигляді штрафу відмовлено.

Робота на даному напрямі триває.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1150