Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судом задоволено позов прокуратури щодо повернення у комунальну власність понад 1 га земель сільськогосподарського призначення на території Рокитнянського району

Рішенням господарського суду Київської області задоволено позов Кагарлицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Луб'янської сільської ради Рокитнянського району до товариства про визнання незаконними та скасування рішень про державну реєстрацію права власності на земельні ділянки загальною площею понад 1 га вартістю 1,7 млн. грн.

Встановлено, що державна реєстрація права власності на земельні ділянки за товариством проведена протиправно та за відсутності документів, які надавали законну можливість державної реєстрації такого права, а відповідні рішення органу місцевого самоврядування про передачу земельних ділянок у власність товариству, які є комунальною власністю, не приймались.

Крім того, місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно державного реєстратора, які вчинив вказані вище незаконні дії.

 

Пресслужба Київської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1268