Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ЗАЯВНИКІВ ТА ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ!

 

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, з метою запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до вимог чинного законодавства, рішень Уряду, Ради національної безпеки і оборони України та Офісу Генерального прокурора з цих питань, на даний час тимчасово обмежено допуск до адміністративних будівель органів прокуратури, в тому числі до Київської обласної прокуратури.

Однак, з метою забезпечення Ваших прав на звернення до органів прокуратури інформуємо про наступне.

Громадяни, у яких виникла необхідність звернутись до  Київської обласної прокуратури, вправі скерувати своє звернення, скаргу або запит  в письмовій формі поштовим зв’язком за адресою: бульвар Лесі Українки, 27/2, м. Київ, 01601, або в електронній формі, з дотриманням вимог законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації», на офіційні електронні адреси обласної прокуратури: [email protected] - для подачі звернень (скарг) та на  publiс@kobl.gp.gov.ua - для надсилання запитів на публічну інформацію.

Крім того повідомляю, що на час обмеження особистого прийому громадян в Київській обласній прокуратурі протягом робочого часу функціонує телефон «гарячої лінії» - 044-200-19-56, а також на зручному для громадян місці розміщено скриньку «Для звернень громадян». Скринька розташована на центральному вході у приміщенні обласної прокуратури біля посту охорони.

Враховуючи ситуацію, яка вимагає дотримання правил карантину, просимо обрати безпечний для кожного з Вас спосіб направлення звернень (скарг) та запитів на адресу органів прокуратури.

Довідково: у поточному році електронним видом звернень на електронну адресу Київської обласної прокуратури скористалось більше 400 громадян.

Крім того на телефон «гарячої лінії» надійшло більше 50 звернень (скарг) громадян, які прийняті та зареєстровані в Київській обласній прокуратурі.

 

кількість переглядів: 1659