Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Двох братів засуджено до 14 та 14,6 років ув’язнення з конфіскацією майна за вбивство таксиста зі Львова

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох братів у вчиненні розбійного нападу та умисного вбивства з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб таксиста зі Львова (ч. 4 ст. 187, п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). 

Вироком Ірпінського міського суду Київської області 42-річного та 37-річного чоловіків визнано винними в інкримінованих злочинах та засуджено одного з них до 14 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, а іншого - до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

В суді прокурором доведено, що 22 квітня 2020 року два брати, раніше неодноразово судимі, перебуваючи у Львові, замовили таксі, щоб доїхати до Києва. Приїхавши до с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, в одну з тупикових вулиць, не розрахувавшись з водієм за поїздку, чоловіки вбили його та заволоділи особистими речами. Після чого, зловмисники викликали таксі з Києва та поїхали до Львова, де наступного дня були затримані співробітниками правоохоронних органів.

Під час судового розгляду справи обвинувачені свою вину не визнавали.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1631