Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки прокуратурі суд визнав недійсним договір про закупівлю за 1,5 млн грн державних коштів робіт на ремонт басейну спортивної школи

    

Рішенням Господарського суду Київської області задоволено позов органів прокуратури Київської області та визнано недійсним договір про закупівлю робіт за державні кошти на суму понад 1,5 млн грн на капітальний ремонт басейну однієї із дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київщини.

Встановлено, що у 2018 році відділом освіти однієї із районних державних адміністрацій Київщини, з грубим порушенням вимог законодавства про публічні закупівлі, проведено відкриті торги на закупівлю робіт з капітального ремонту басейну дитячо-юнацької спортивної школи.

За результатами торгів, між замовником та переможцем тендерної закупівлі укладено договір, істотні умови якого суттєво відрізнялись від проєкту договору, що містився в тендерній пропозиції переможця торгів. Крім того, переможцем торгів усупереч закону та тендерної документації обрано підприємство, яке не надало підтвердження досвіду виконання аналогічних робіт.

Таким чином, завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області вдалося упередити незаконне вибуття державних коштів, а спортивна школа в результаті отримає якісний капітальний ремонт басейну для своїх вихованців.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1778