Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру особі за незаконне будівництво у Вишгородському районі

    

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру особі за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва (ч. 3 ст. 197-1 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, достовірно знаючи про те, що земельна ділянка не перебуває у його власності та оренді, без належних на те правових підстав, самовільно зайняв земельну ділянку площею 0,25 га на території однієї із сільських рад Вишгородського району та здійснив на ній самовільне будівництво будівлі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та здійснюється слідчими Вишгородського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.

Cанкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1436