Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть інженера за сприяння у привласненні майже півмільйона гривень, належних КП «УЖКГ «Гостомель»

    

За процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактом службового підроблення та пособництва у привласненні майже півмільйона гривень бюджетних коштів КП «УЖКГ «Гостомель» (ч. 1 ст. 366 та ч. 5 ст. 27 ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Встановлено, що між КП «УЖКГ «Гостомель» та підприємством укладено договори з капітального ремонту дахів будинків у смт. Гостомель Київської області. Підозрюваний, сприяючи директору підприємства-підрядника у привласненні грошових коштів, не здійснивши нагляд та контроль за виконанням ремонту, підробив акти приймання виконаних будівельних робіт до яких вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів фактично виконаного.

В результаті чого, комунальному підприємству завдано збитків в розмірі майже 500 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснювалось слідчими Ірпінського відділу Головного управління Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1698