Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Тримання під вартою - підозрюваному у вбивстві лікаря в м. Володарка застосовано запобіжний захід

    

За клопотанням прокуратури Володарського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури Володарський районний суд 17 червня 2020 року обрав підозрюваному у вбивстві лікаря в м. Володарка запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За даними слідства, 15 червня 2020 року чоловік, перебуваючи у Володарській районній лікарні, наніс ножові поранення черговому лікарю, від яких остання померла на місці події.

Того ж дня, підозрюваний затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України та за погодженням із процесуальним прокурором, особі було повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадження триває та здійснюється слідчими Володарського відділення поліції Сквирського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1625