Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру ексдиректору комунального підприємства м. Васильків за розтрату майже 400 тисяч бюджетних коштів

    

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури колишньому директору комунального підприємства м. Васильків повідомлено про підозру у розтраті майже 400 тис грн шляхом зловживання службовим становищем та видачі завідомо неправдивого офіційного документу (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, у листопаді-грудні 2017 року колишній директор КП, зловживаючи своїм службовим становищем, допустив будівництво дороги без здійснення обов’язкового технічного нагляду виконання будівельних робіт.

В подальшому, посадовець погодив та особисто підписав акт приймання виконаних будівельних робіт, із зазначення будівельних робіт та матеріалів, які фактично не були виконаними та використаними, таким чином допустивши розтрату бюджетних коштів на суму майже 400 тис грн.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1371