Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає стягнути майже один мільйон гривень збитків, завданих бюджету недобросовісним підрядником під час ремонту дороги

    

Прокуратура Київщини до Господарського суду м. Києва скерувала позов в інтересах держави в особі Озерської сільської ради Бородянського району до приватного підприємства про відшкодування збитків - грошових коштів за фактично невиконані відповідачем підрядні роботи в розмірі майже один мільйон гривень.

 

Встановлено, що між сільською радою та підприємством укладено договір щодо проведення робіт з проектування та капітального ремонту проїзної частини вулиці в с. Озера.

 

Однак, незважаючи на те, що замовником робіт здійснено оплату за договором, підрядник своїх зобов’язань так і не виконав. Зокрема, будівельні роботи виконані не в повному обсязі, а використані матеріали не відповідають витратам, які підрядник поніс під час виконання ремонтних робіт.

 

Внаслідок неналежного виконання підприємством своїх обов’язків, за укладеним з сільською радою договором, державі завдано збитків на суму майже один мільйон гривень.

Наразі судом відкрито провадження у справі за позовом Фастівської місцевої прокуратури. Судовий розгляд триває.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1867