Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Стрілянина в Броварах – повідомлено про підозру 23 особам, 20 - взято під варту

    

Прокуратурою повідомлено про підозру 23 учасникам стрілянини, яка сталась 29 травня 2020 року в місті Бровари, через конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями.

Дії учасників кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї).

За клопотаннями Броварської місцевої прокуратури ухвалами Броварського міськрайонного суду Київської області від 30-31 травня 2020 року до 20 підозрюваних застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Наразі ще 3 клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно трьох підозрюваних перебувають на розгляді в суді.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, вживаються заходи до встановлення усіх учасників події.

Під процесуальним керівництвом Броварської місцевої прокуратури слідчими Броварського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київськой області здійснюється досудове розслідування.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1625