Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура через суд вимагає стягнути з недобросовісного підрядника майже 150 тис грн бюджетних коштів за непроведений ремонт доріг

    

Кагарлицька місцева прокуратура скерувала до Господарського суду Київської області позов, в якому вимагає від товариства-підрядника повернути до місцевого бюджету майже 150 тис грн,  які виділялись на ремонт доріг.

Встановлено, що у липні 2019 року між Киданівською сільською радою Богуславського району та товариством укладено ряд договорів підряду, відповідно до якого суб’єкт господарювання зобов’язався виконати роботи щодо ямкового ремонту дорожнього покриття на території с. Киданівка.

Однак, незважаючи на те, що замовником робіт здійснено оплату за договорами та на рахунок підприємства перераховано майже 150 тис грн, підрядник своїх зобов’язань так і не виконав.

Реагуючи на порушення, місцева прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом.

Раніше повідомлялось, що прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти відносно виконувача обов’язків старости села та директора товариства-підрядника за фактом службового підроблення та розтрати коштів місцевого бюджету. На даний час триває судовий розгляд.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1700