Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть групу осіб, які організували збут наркотиків на території міста Біла Церква

    

Білоцерківською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування відносно учасників організованої групи, у складі 3 осіб, серед якої є неповнолітній, які здійснювали незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Біла Церква.

У ході досудового розслідування встановлено, що зловмисники в період з жовтня 2019 року по січень 2020 року, шляхом так званих «закладок» з використанням інтернет - месенджера «Telegram», підшукували клієнтів та у подальшому збували мешканцям Білої Церкви наркотичні засоби та психотропні речовини.

Наразі місцевою прокуратурою до суду скеровано для розгляду по суті обвинувальний акт за ч. 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 КК України.

За вказані кримінальні правопорушення обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1880