Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині чоловіка знову судитимуть за вбивство

    

Фастівською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно раніше судимого за вбивство та розбій чоловіка, який в січні 2020 року в місті Фастів забив до смерті дерев’яною дошкою свого знайомого, після чого викрав його грошові кошти. Крім того, встановлено, що незадовго до скоєння вбивства зловмисник, пограбував малолітню особу, забравши мобільний телефон.

Місцевою прокуратурою до Фастівського міськрайонного суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством), п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України.

На даний час обвинувачений перебуває під вартою. У разі доведення вини, останньому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1931