Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині інженера технагляду підозрюють у службовій недбалості, яка спричинила місцевому бюджету збитків на суму понад 150 тис грн

    

Бориспільською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

Встановлено, що будучи фізичною особою-підприємцем, інженер технічного нагляду,  являючись службовою особою, зобов’язаний був перевірити обсяги виконаних робіт товариством, яке виконувало підрядні роботи з капітального ремонту автомобільної дороги в селі Кучаків Бориспільського району.

Після завершення робіт, через неналежне виконання обов'язків, підозрюваний підписав завідомо неправдиві відомості зазначені в акті приймання виконаних підрядних робіт. На підставі якого, Кучаківська сільська рада безпідставно перерахувала на розрахунковий рахунок товариства-підрядника грошові кошти.

Вказаними діями місцевому бюджету спричинено збитки в розмірі понад 150 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1625