Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині директор товариства з обмеженою відповідальністю підозрюється у заволодінні понад 200 тис грн бюджетних коштів

    

За процесуального керівництва Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння бюджетними коштами в сумі понад 200 тис грн під час капітального ремонту дорожнього покриття однієї з вулиць в селі Романків Обухівського району та службового підроблення документів.

 

Так, уклавши з Підгірцівською сільською радою договір на виконання ремонту вказаного вище об’єкту, директор ТОВ, достовірно знаючи, що роботи по договору не виконані в повному обсязі, підписав акти виконаних будівельних робіт та довідку про їх вартість, до яких внесено неправдиві дані.

 

Відповідно до висновку судово-будівельної експертизи завищення вартості робіт складає понад 200 тис грн.

 

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1828