Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Інженера товариства підозрюють у заволодінні грошовими коштами на ремонті автодороги в Бориспільському районі

    

Бориспільська місцева прокуратура оголосила підозру головному інженеру товариства за фактом службового підроблення та заволодіння грошовими коштами, які виділялися на капітальний ремонт автодороги в селі Кучаків Бориспільського району.

Установлено, що головний інженер товариства в акті виконаних будівельних робіт зазначив неправдиві відомості щодо обсягу реально виконаних робіт. В подальшому, на підставі вказаного фіктивного акту, який фактично виконаний не був, на рахунок товариства-підрядника безпідставно перераховано понад 150 тис грн. 

Дії особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України.

За вчинені злочини підозрюваному загрожує покарання до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1471