Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру директору підприємства, який заволодів бюджетними коштами в сумі майже 400 тис грн під час ремонту дороги

    

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору приватного підприємства за ч. 4 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в великих розмірах).

Так, у липні 2018 року між Новопетрівською сільською радою Вишгородського району та директором підприємства укладено договір на виконання капітального ремонту однієї з вулиць села Нові Петрівці.

 

Встановлено, що директор підприємства, зловживаючи повноваженнями, підписав офіційні документи, до яких внесено недостовірні відомості щодо фактичного обсягу виконаних робіт, внаслідок чого підприємству зайво перераховано майже 400 тис грн бюджетних коштів.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1698