Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура оголосила підозру директору товариства у заволодінні бюджетними коштами

    

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою встановлено, що в липні 2016 року між відділом освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації та товариством укладено договір про капітальний ремонт фасаду районного центру творчості в місті Боярка.

У подальшому, директор товариства внесла до актів виконаних робіт та довідок про їх вартість завідомо неправдиві дані щодо обсягів робіт і будівельних матеріалів, які фактично виконані не були. Внаслідок таких дій місцевому бюджету завдано збитків на суму майже 80 тис грн.

Наразі директору товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) КК України

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1730