Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру директору підприємства-підряднику за привласнення понад 200 тис грн бюджетних коштів під час ремонту будинків у селищі Гостомель

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору підприємства у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 2, 3 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно).

Так, між комунальним підприємством «УЖКГ «Гостомель» та приватним підприємством укладено договори з капітального ремонту дахів будинків у смт. Гостомель Київської області.

Встановлено, що директор підприємства-підрядник підписав акти приймання виконаних робіт, до яких внесено неправдиві відомості щодо обсягів виконаних будівельних робіт. Внаслідок таких дій місцевому бюджету спричинено понад 200 тис грн шкоди.

Максимальна санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1846