Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура в суді вимагає повернути державі пів гектара земель водного фонду на території Обухівського району вартістю 7 млн грн

    

Апеляційним судом Київської області задоволено позов прокуратури до Козинської селищної ради Обухівського району та ряду громадян про визнання недійсними рішень ради та витребування на користь держави земель водного фонду площею майже 2 га.

Установлено, що у 2010 році рішеннями Козинської селищної ради, всупереч вимогам земельного та водного законодавства, незаконно передано у приватну власність громадян землі водного фонду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Втім, з’ясовано, що під час розгляду даної справи в суді одним із відповідачів відчужено частину спірних земель на користь товариства.

З метою захисту порушених інтересів держави на землі водного фонду, прокуратурою області до господарського суду Київської області пред’явлено позов про витребування на користь держави майже пів гектара земель водного фонду загальною вартістю 7 млн грн.

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1696