Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Скеровано обвинувальний акт до суду відносно організованої групи наркоторговців

    

Прокуратурою Київської області до Києво-Святошинського районного суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт відносно учасників організованої групи, діяльність якої пов’язана з незаконним обігом наркотичних засобів.

Нагадаємо, що у лютому 2020 року правоохоронцями ГУ НП в Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області знешкоджено організовану групу, у складі 4 осіб, які займались збутом наркотичних засобів та психотропних речовин через телеграм-канали.

Встановлено, що очолив стійке об’єднання 29-річний чоловік, який  до складу групи залучив свої знайомих, які мали зв’язки серед наркозалежних осіб та досвід спілкування з ними. З метою незаконного збагачення учасників організованої групи налагоджено постачання та мережу збуту наркозалежним особам наркотичного засобу – «метадон» та психотропної речовини – «амфетамін» на території Київської області.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 КК України.

За вказані кримінальні правопорушення учасникам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1517