Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Скеровано до суду обвинувальний акт відносно забудовника, який шахрайським шляхом заволодів коштами громадян в сумі понад 600 тис грн

    

Прокуратурою Київської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний у кримінальному провадженні відносно одного із забудовників Київщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах).

Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачений, обіймаючи посаду директора підприємств, що займається зведенням багатоквартирних та індивідуальних житлових будинків, зокрема на основі залучення коштів інвесторів, шляхом обману заволодів грошовими коштами потерпілих у сумі понад 600 тис грн.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1731