Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині правоохоронця засуджено до 8 років позбавлення волі за вчинення смертельного ДТП

    

За підтримання прокуратурою Київської області обвинувачення завершився судовий розгляд кримінального провадження по обвинуваченню старшого інспектора відділу інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Київській області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб та тілесні ушкодження потерпілим).

 

Встановлено, що обвинувачений, рухаючись на автомобілі «Renault Kangoo» на автодорозі, поблизу міста Біла Церква, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України та допустив зіткнення із автомобілем «Мercedes Benz Sprinter 313 CDI». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, загинуло двоє пасажирів, ще троє отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

 

Згідно із вироком Білоцерківського міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним в інкримінованому йому діянні та засуджено до покарання у виді 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2117