Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура вимагає повернення в державну власність земель лісового фонду на території міста Буча вартістю понад 8 млн грн

    

Прокуратура Київської області звернулася до Ірпінського міського суду  в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України з позовною заявою  до Бучанської міської ради та громадянина про визнання недійсним рішення ради, державного акту і витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Установлено, що рішенням Бучанської міської ради, в порушення вимог земельного та лісового законодавства, за рахунок земель лісогосподарського призначення державної власності, відведено у приватну власність громадянина лісову ділянку на території міста Буча площею майже 1 га вартістю понад 8 млн грн.

Крім того, з’ясовано, що до передачі вказаної земельної ділянки у приватну власність, вона перебувала в користуванні Бучанської лісової дачі.

Прокуратура Київщини продовжує вживати заходи щодо поновлення порушених прав держави на незаконно відчужену власність Українського народу - землі лісового фонду, які перебувають під особливою охороною держави.

Прес-служба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1663