Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура викрила підпільні склади з контрафактним алкоголем в м. Біла Церква (ФОТО)

    

Сьогодні, 18 березня, за процесуального керівництва прокурорів Білоцерківської місцевої прокуратури, співробітниками Білоцерківського ВП ГУ НП в Київській області та Білоцерківського МРВ УСБУ викрито підпільні склади, у яких виготовляли алкогольні напої з марками акцизного податку, що мали явні ознаки підроблення.

Під час проведення санкціонованих обшуків гаражних та складських приміщень на території м. Біла Церква виявлено та вилучено велику кількість ємностей із сфальсифікованою алкогольною продукцією, пляшок алкогольних напоїв, які вже були упаковані в ящики з наклеєними марками акцизного збору, тютюнових виробів, марок акцизного податку, техніку та документацію.

                

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, з метою збуту підроблених марок акцизного податку) триває.

              

На даний час вживаються заходи щодо проведення першочергових слідчо-оперативних дій з метою документування злочинної діяльності та встановлення осіб причетних до вчинення вказаних злочинів.

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1837