Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть депутата Вишгородської районної ради за складання та видачу неправдивих документів

    

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно депутата Вишгородської районної ради, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України (складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів).

Встановлено, що депутат Вишгородської районної ради, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, склав та видав замовнику будівництва багатоквартирного житлового будинку містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки у м. Вишгород, у які вніс завідомо неправдиві відомості.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 250  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2586