Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині повідомлено про підозру продавцю наркотичних засобів

    

За процесуального керівництва Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 33-річному мешканцю селища Іванків, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території Іванківського району.

Встановлено, що підозрюваний з метою власного матеріального збагачення, незаконно збував на території району особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс та психотропну речовину  - амфетамін. Так, за допомогою електронних ваг, зловмисник розфасовував у полімерні пакети та паперові згортки вказані наркотичні засоби та в подальшому за грошові кошти продавав їх місцевим жителям.

В ході досудового розслідування, проведено обшук за місцем проживання чоловіка, де виявлено та вилучено канабіс вагою майже 2 кг та амфетамін.

Дії особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичного засобу та психотропної речовини, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби у великих розмірах).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1600