Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації

    

Прокуратурою повідомлено про підозру завідувачу сектору містобудування та архітектури – головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, тобто у складанні, видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу.

Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, склала та видала завдання щодо внесення змін до «Детального плану території житлового масиву в с. Петрівське» (на даний час - с. Святопетрівське), у яке внесла завідомо неправдиві відомості.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Києво-Святошинською місцевою прокуратурою.

Досудове розслідування триває.

У разі доведення вини особи в суді, останньому загрожує покарання у виді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 4012