Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині судитимуть трьох чоловіків, які здійснили зухвалий розбійний напад на жінку

    

     До суду скеровано обвинувальний акт відносно трьох чоловіків за обвинуваченням у розбійному нападі та у придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

     Встановлено, що восени минулого року троє чоловіків, попередньо склавши детальний план та придбавши знаряддя для вчинення злочину, у вечірній час доби приїхали на автомобілі до одного із сіл Баришівського району, де проникли на територію домоволодіння та застосувавши насильство до потерпілої заволоділи  належними їй грошовими коштами та майном на суму майже 100 тисяч гривень, після чого з місця вчинення злочину зникли у невідомому напрямку.

     Завдяки проведеним невідкладним слідчим діям нападників затримано майже одразу після вчинення злочинів.

      Водночас, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання одного із зловмисників знайдено вогнепальну зброю, яку останній зберігав без передбаченого законом дозволу.

        Дії осіб кваліфіковано за ч. 3 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України.

У разі доведення вини в суді останнім загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1890