Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До суду скеровано обвинувальний акт відносно чоловіка, який збував наркотичні засоби та сильнодіючі лікарські засоби

    

Прокуратурою викрито злочинну діяльність 48-річного чоловіка ромської національності, який розфасовував наркотичний засіб, обіг якого обмежено - метадон (фенадон), та сильнодіючий лікарський засіб - дифенгідрамін (димедрол) у поліетиленові згортки з метою подальшого його збуту шляхом розкладання «закладок» на території м. Буча.

Особу затримано, в порядку ст. 208 КПК України, та вилучено 32 поліетиленові згортки з вищевказаними наркотичними засобами.

Окрім того, за місцем проживання особи під час обшуку вилучено ще 29 поліетиленових згортків із аналогічними речовинами.

Дії особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів з метою збуту, предметом якого були наркотичні засоби у великих розмірах), ч. 3 ст. 321 КК України (незаконне зберігання сильнодіючих лікарських засобів з метою збуту, предметом якого були сильнодіючі лікарські засоби у великих розмірах).

У разі доведення вини особи в суді, останньому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1863