Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру депутату Вишгородської районної ради

    

Прокурором Київської області 20 січня 2020 року повідомлено про підозру депутату Вишгородської районної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   ч. 1 ст. 366 КК України, тобто у складанні, видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Встановлено, що вказана особа, перебуваючи на посаді начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, склала та видала замовнику будівництва багатоквартирного житлового будинку містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки у м. Вишгород, у які внесла завідомо неправдиві відомості.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

Досудове розслідування триває.

У разі доведення вини депутата в суді, останньому загрожує покарання у виді штрафу до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 4056