Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення та розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем службовими особами ДП «Сільськогосподарське підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 115)»

    

Кагарлицькою місцевою прокуратурою за результатами проведеної перевірки в державній установі «Кагарлицька виправна колонія (№ 115)» та державного підприємства «Сільськогосподарське підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 115)», на якому працюють засуджені, які відбувають покарання у вказаній установі, виявлено факти понаднормового списання палива при виконанні сільськогосподарських робіт.

Встановлено, що у минулому році під час виконання робіт з орання земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні ДП «Сільськогосподарське підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 115)», враховуючи кількість, об’єми та види виконаних робіт, службовими особами вказаного державного підприємства понаднормово лише за один календарний місяць списано палива в кількості 2450 літрів на загальну суму майже 70 тисяч гривень.

За вказаним фактом Кагарлицькою місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за  ч. 2 ст. 191 КК України, досудове розслідування доручено проводити Кагарлицькому ВП Обухівського ВП Головного управління Національної поліції в Київській області.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1864