Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам прокуратурою припинено зайняття гральним бізнесом на Київщині

     

Упродовж  2019 року прокуратурою Київської області приділялася увага підвищенню заходів, спрямованих на виявлення, припинення та проведення неупередженого розслідування кримінальних проваджень у сфері зайняття гральним бізнесом.

Лише протягом минулого року порушено 23 кримінальні провадження за фактами незаконної організації діяльності  гральних закладів, у яких за допомогою комп'ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів, гральних автоматів надавалися послуги грального бізнесу, а гравці, сплачуючи кошти, мали можливість, в залежності від випадковості, як отримати грошовий виграш так і не отримати його.

В ході досудового розслідування кримінальних проваджень вказаної категорії за процесуального керівництва прокурорів проведено більше 60 обшуків, в ході яких вилучено понад 700 одиниць грального обладнання.

          Завдяки спільним злагодженим діям правоохоронних органів області незаконна діяльність у сфері грального бізнесу станом на кінець року фактично припинена та стан протидії вказаним злочинам перебуває на постійному контролі прокуратури області.

 Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2061