Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Білоцерківщині правоохоронними органами припинено діяльність двох нелегальних автозаправних станцій (ФОТО)

    

Під процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури працівниками поліції розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). У межах досудового розслідування процесуальним керівником прокуратури за оперативного супроводу ГУ ДФС у Київській області та із залученням головного інспектора Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області, проведено санкціоновані обшуки за місцем розташування нелегальних автозаправних станцій у м. Біла Церква та її околицях.

Під час обшуків встановлено, що роздрібна торгівля бензином та дизельним паливом на автозаправних станціях здійснюється без належного оформлення дозвільних документів, а їх робота пов’язана з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій, які становлять екологічну та техногенну небезпеку для людей та довкілля.

З метою припинення подальшої незаконної діяльності АЗС вилучено обладнання, резервуари для зберігання пального об’ємом 10 000 літрів кожен, понад 7 тон палива, грошові кошти отримані від незаконної реалізації, a також документацію.

Досудове розслідування триває.

 

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 1743