Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

Бійка з Герусом: підозру отримав охоронець Ляшка

    

Прокуратура повідомила про підозру охоронцеві колишнього народного депутата Олега Ляшка через бійку з народним депутатом Андрієм Герусом у аеропорту "Бориспіль".
 
Про це повівдомляє пресслужба прокуратури Київської області.
 
"У вівторок, 03 грудня, заступником прокурора Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 346 КК України, а саме у пособництві умисного нанесення народному депутату України легких тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю", - йдеться в повідомлені.
 
За даними слідства, 6 листопада поточного року підозрюваний спільно з колишнім народним депутатом у приміщенні міжнародного аеропорту "Бориспіль" сприяв вчиненню злочину проти народного депутата України.
 
Прокурор клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
 
Як повідомляла УМ, Бориспільська прокуратура вручила Ляшку підозру в погрозі або насильстві щодо державного діяча у справі про бійку з Герусом.
 
Прокурори просили суд відправити Ляшка під арешт. За ч.2 ст. 346 КК передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.
 
19 листопада Бориспільський міськрайонний суд відпустив Ляшка на поруки народних депутатів
 

кількість переглядів: 1551