Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2019

Суд Ірпеня арештував землю, на якій зводиться ЖК "City Park" та "Центральний 2" (ВІДЕО)

    

 
 
 
Ірпінський міський суд заарештував ділянку, на якій зводиться ЖК "Сity Park" будівельної групи "Синергія" Ігоря Оверко і ЖК "Центральний 2" Олександра Пікулика
Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".
Ділянка площею 3,5 га по вул. Чехова, 27, яка перебуває в комунальній власності Ірпінської міської ради, і, згідно з даними земельного кадастру, використовується ТОВ "Промоальт", заарештована за клопотанням Києво-Святошинської прокуратури.
Раніше прокурори виявили, що житлові будинки на цій ділянці зводяться замість запланованої по документах багатопрофільної клініки. Зокрема, згідно з містобудівними умовами, цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування хірургічного медичного комплексу зі спеціалізованою науковою і клінічною базою. Орендар повинен будувати там міський пологовий будинок на 150 ліжок виключно з безоплатною передачею його в комунальну власність громаді міста.
Прокуратура зажадала розірвати договір оренди й звернулася до суду з вимогою заарештувати ділянку, щоб обмежити його незаконне використання.
Зазначається, що за останні кілька місяців – це не перший великий об'єкт компанії "Синергія" наближеної до екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка Ігоря Оверко, який потрапляє під арешт. Раніше судом була заарештована ділянку на заплаві річки Ірпінь, на якій повинен був з'явитися ЖК «Синергія Сіті». Однак прокуратура виявила, що внесення змін до Генерального плану, яким ця ділянка була виділена компанії "Синергія", проходило з грубими порушеннями закону.
 
 
 
 

кількість переглядів: 1650