Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв (ФОТО)

    

Під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управланням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, виготовлених з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків).

Під час досудового розслідування в Бородянському районі виявлено та припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення спирту з недоброякісної сировини. У ході проведення санціонованих судом обшуків вилучено понад 15 тон алкогольних напоїів та засоби для їх виготовлення.

Загалом вартість вилученого майна становить 1,5 млн грн.

Досудове розслідування триває.

Довідково: вчинення вказаних дій карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2017