Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині чоловіка засуджено за умисне невиконання рішення суду

    

Богуславським районним судом завершено розгляд кримінального провадження стосовно громадянина, обвинуваченого в умисному невиконані постанови суду, що набрала законної сили, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 382 КК України. Вироком суду останнього визнано винним в інкримінованому злочині та засуджено до 1 року позбавлення волі із встановленням іспитового строку 1 рік.

Так, у червні 2018 року Миронівським районним судом Київської області винесено постанову якою вказаного чоловіка визнано винним в адміністративному правопорушенні за ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу з одночасним позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 (один) рік. Відповідно посвідчення водія було вилучено і направлено на зберігання до територіального сервісного центру МВС в Київській області.

Незважаючи на те, що вказана постанова набрала законної сили і є обов’язковою до виконання, засуджений, діючи умисно, ігноруючи вимоги постанови суду продовжував керувати належним йому транспортним засобом.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 1767