Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області взято на контроль розслідування смертельної ДТП, у якій загинуло 4 осіб

    

Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 10 листопада у селі Здвижівка Бородянського району Київської області за участю двох автомобілів. Внаслідок ДТП загинуло 4 осіб, з яких двоє неповнолітніх дітей, ще 3 осіб отримали тілесні ушкодження та перебувають на лікуванні в медичному закладі.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Touran», виїзджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автомобілю « Volvo XC90», котрий рухався по головній дорозі в результаті чого обидва транспортних засоби зіштовхнулися.

За вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Київській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб.

Наразі водій автомобіля «Volkswagen Touran» затриманий в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Хід досудового розслідування у ньому перебуває на контролі прокуратури області.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2156