Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
З початку року компетентним органам іноземних держав на запити про екстрадицію видано 13 осіб, які перебували у міжнародному розшуку

    

Прокуратурою Київської області забезпечено належний рівень організації роботи у галузі міжнародного співробітництва та не допущено жодних порушень вимог міжнародних договорів, національного законодавства України та підзаконних нормативних актів.

Зокрема, упродовж поточного року прокуратурою області організовано виконання 83 звернень іноземних держав про надання правової допомоги, при тому, що за весь минулий рік таких було лише 62. З них – 7 доручень в порядку перейняття 5 кримінальних проваджень для здійснення компетентними органами однієї держави розслідування з метою притягнення особи до кримінальної відповідальності за правопорушення, вчиненні на території іншої держави.

Окрім цього, проведено понад 40 екстрадиційних перевірок за запитами іноземних держав про видачу (екстрадицію) осіб. На разі завершено 16 перевірок, матеріали щодо яких направлено до уповноважених (центральних) органів України для прийняття відповідних рішень.

Також компетентним органам іноземних держав на запити про екстрадицію видано 13 осіб, які перебували у міжнародному розшуку.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2581