Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За вбивство 84-річної пенсіонерки чоловіку загрожує довічне позбавлення волі

    

За процесуального керівництва Фастівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру уродженцю м. Біла Церква у вчиненні злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України (вчинення вбивства, вчиненого з корисливих мотивів).

Встановлено, що 26 жовтня 2019 року 29-річний чоловік разом зі своїм знайомим на прохання потерпілої прийшли до її квартири в місті Фастів. Вони знали, що жінка у 2015 році приїхала з Російської Федерації, а також те, що вона отримувала пенсію у розмірі приблизно 8 тис. грн. і мала значні заощадження. Тому під приводом допомоги прийшли до жінки з метою її пограбування.

Після того, як зловмисники виконали весь обсяг роботи, про яку просила потерпіла, один з них попрямував до виходу з квартири, а інший в цей момент вирішив вбити жінку та заволодіти її грошима. Взяв кухонний молоток та завдав ним жінці 3 удари в голову від яких вона померла.

Наразі слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Також готується повідомлення про підозру іншому співучаснику злочину.

За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2056