Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За збут наркотичного засобу та викрадення автомобіля рецидивіста засуджено до семи з половиною років позбавлення волі

    

Богуславським районним судом завершено розгляд кримінального провадження, про обвинувачення раніше засудженого громадянина у вчиненні низки нових злочинів.

Зокрема, державним обвинувачем у суді повністю доведено вину чоловіка, який вчинив злочини, передбачені ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу з метою збуту, незаконне заволодіння транспортним засобом та повторне вчинення крадіжки). Останній через поштове відділення намагався відправити «посилку» із особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, загальною вагою 22 г. Однак його поведінка викликала підозру у працівників пошти, які про вказаний факт повідомили поліцію.

Крім цього доведено, що засуджений заволодів транспортним засобом, але і тут йому не пощастило, оскільки від’їхавши недалеко від місця знаходження авто, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя. Проте встиг викрасти з авто 870 гривень.

Вироком Богуславського районного суду чоловіка засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинуваченому обрано забіжний захід у виді тримання під вартою, та взято під варту в залі суду.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області
кількість переглядів: 1867