Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура наполягає на взятті під варту двох співучасників замовного вбивства жінки

    

Київським апеляційним судом відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою прокурора на ухвалу Києво-Святошинського районного суду про зміну запобіжного заходу відносно двох співучасників замовного вбивства багатодітної матері, яких випущено з-під варти на домашній арешт.

Зазначимо, що на розгляді Києво-Святошинського районного суду перебуває кримінальне провадження відносно чотирьох обвинувачених у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4, 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене на замовлення, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Як вже раніше повідомлялось, в ході судового розгляду Києво-Святошинським районним судом прокурору відмовлено у задоволенні клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо двох обвинувачуваних та змінено їм міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Щодо інших двох - продовжено строки тримання під вартою.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1924