Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Попереджено незаконний обіг особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах

    

За процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області проведено обшук та вилучено предмети, що могли бути використані як обладнання для виготовлення психотропних речовин, а також наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах.

В ході проведення огляду виявлено та вилучено близько 5 кг речовини рослинного походження (ймовірно наркотичний засіб канабіс) та близько    150 г порошкоподібної речовини (ймовірно психотропна речовина амфетамін).

Окрім того, вилучено обладнання для виготовлення наркотичних речовин.

До суду скеровано клопотання про арешт вилученого майна.

В ході досудового розслідування, в порядку ст. 208 КПК України, затримано двох осіб, причетних до вчинення зазначеного злочину. На даний час вирішується питання про вручення затриманим особам письмового повідомлення про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту у великих розмірах).

У разі доведення вини у вчиненні тяжкого злочину винним особам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2308