Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Києво-Святошинському районі припинено діяльність нелегальної АЗС. Скеровано клопотання про арешт вилученого обладнання

    

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури поліцією проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України.

Встановлено, що невідомими особами в порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, на землях Служби автомобільних доріг у Київській області, а саме в селі Бузова Києво-Святошинського району Київської області, здійснюється торгівля зрідженим вуглеводневим газом на автомобільних газозаправних пунктах, що створює загрозу загибелі людей, чи настання інших тяжких наслідків.

Під час проведення слідчих дій обладнання, через яке здійснювалась незаконна реалізація палива вилучено, незаконна АЗС ліквідована. На теперішній час до Києво-Святошинського районного суду Київської області подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування триває.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 1785