Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завершено досудове розслідування відносно колишнього начальника Фастівського відділу земельних ресурсів Київської області, який своїми діями спричинив державі збитків на 400 тис грн

    

Фастівською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього начальника Фастівського відділу земельних ресурсів Київської області, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України.

Установлено, що посадовцем складались та видавались завідомо неправдиві документи, внаслідок чого із власності держави вибули земельні ділянки, які знаходяться в межах прибережної захисної смуги р. Кірша та частково відносяться до земель водного та лісового фондів.

Внаслідок протиправних дій керівника Фастівського відділу земельних ресурсів Київської області державі заподіяно шкоду у вигляді збитків на суму понад 400 тис грн, яка відшкодована шляхом повернення земельних ділянок у власність держави.

Посадовцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади, або займатись певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Пресслужба прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2065