Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Київщині припинено злочинну діяльність групи осіб, які збували наркотики через месенджер «Telegram» (ФОТО)

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області слідчими слідчого управління ГУНП в Київській області спільно з працівниками УПН ГУНП в Київській області припинено злочинну діяльність групи осіб, які займалися збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.

У ході документування злочинної діяльності встановлено, що четверо мешканців Васильківського району за попередньою змовою між собою здійснювали збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території міста Васильків Київської області.

Зазначені особи, використовуючи можливості месенджера «Telegram», приймали замовлення на збут наркотичних засобів, після чого залишали «товар» у спеціальних сховках – так званих закладках, а фотографії та геоданні поширювали серед своїх покупців.

Сьогодні, 18 вересня, правоохоронцями проведено низку санкціонованих обшуків, у ході яких вилучено значну кількість речовин, схожих на наркотичні та психотропні речовини, засоби їх виготовлення та вогнепальну зброю.

Наразі двох осіб затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, готуються клопотання про обрання вказаним особам запобіжних заходів.

 

 

Пресслужба прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 1877